News - short coils of pipes
More
News - short coils of pipes
More

Processing of personal data.

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti LUNA PLAST, a.s., se sídlem Hořín 93, 276 01 Hořín, IČ: 25546945, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 6016/MSPH (dále jen „Správce"), aby vsouladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady EU 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně osobních údajů fyzických osob(dále jen „směrnice EU o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • e-mail
  1. Jméno, příjmení a e-mail je nutné zpracovat za účelem poskytování informací o produktech a službách. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle směrnice EU o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Zpracovávám...
Contact us

By submitting a request, you agree to the processing of personal data.


Type the text from the image